Sunday, January 30, 2011

Tenang: Maarof Jadi Mungkar,Normala Rela

Maarof suami kepada Calon khawarij PAS yang disahkan gila apabila mengunakan MC beliau selama 21 hari untuk menjalankan kerja sebagai kempen manager kepada isterinya.


Disini kita dapat melihat bagaimana Normala telah menukar nama suaminya daripada Mohd Maarof kepada Mungkar .Muslimah khawarij ini berjaya menjadikan suaminya sebagai contoh dan ikutan golongan penyokong PAS agar melakukan kerja mungkar.Pembohongan dihalalkan asalkan tercapai matlamat.Terkini:Gobalakrishnan telah mengistiharkan keluar parti PKR.Akhirnya Gobi keluar dari PKR ternyata PKR makin hampir kepada penghujung,Kapalnya bakal karam.


Aktivis Parti PAP(parti lee kuan yew) bersama DAP sedang giat kempen dan bantu PAS dalam prk Tenang termasuk beri sumbangan payung dan baju hujan kepada DAP. Hakikatnya DAP dan PAP memang ada hubungan yg sangat baik kerana Lim Kit Siang pernah menjadi S/usaha Agung PAP sebelum Singapura keluar dari Malaysia. Inilah sikap Pas yg sanggup terima siapa saja demi politiknya walaupun mrk anti islam. Dimana maruah PAS


Pisau kata " nanti kena pi tukar nama di Mykad la nampak gayanya"
http://www.pisau.net/

0 comments:

Post a Comment